Ursitoare

Organizare evenimente, Petreceri pentru copii cu zanele ursitoare

Botez Filip Henry

Ne-am hotarat sa  incercam pe cat posibil ne va permite timpul, sa va aratam ce facem, din motive de transparenta. Asadar va facem cunostiinta cu primul protagonist caruia ursitoarele i-au ursit la botez.

Numele lui este Filip Henry si reuseste cu un zambet sa capteze atentia tuturor! Botezul a avut loc intr-o zi frumoasa  si calda, in Bucuresti la restaurantul “Orasul Interzis”, iar surpriza spectacolului de ursitoare a venit din partea nasei, asa ca mamica a fost cu-adevarat surprinsa!

Foarte incantata a fost si Alexis, sora mai mare a lui Filip, mai ales ca ursitoarele au avut o urare speciala pentru ea. Dupa ce au terminat de ursit micutului print, ursitoarele i-au adunat pe cei mici prezenti la botez pentru sedinta de face painting spre bucuria lor :)

4 Responses to “Botez Filip Henry”

 1. Vlad Munteanu
  4:23 pm on July 31st, 2013

  Foarte misto copilasul. Si voi meritati toata apreciere. Bravo voua!

 2. Mihaela
  4:25 pm on July 31st, 2013

  Pe cat de frumos pe atat de emotionant! Felicitari!

 3. Merve
  5:05 pm on July 31st, 2013

  Acesta a fost primul botez al ursitoarelor, la care si eu am asistat. Nu pot spune cat de emotionant a fost! Ursitoarele au prestat impecabil, iar copii au fost total vrajiti de rochitele si baghetele lor! Tuturor le recomand din suflet pe aceste zane magice!

 4. Ursitoare
  9:49 pm on July 31st, 2013

  Multumim!

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.