Ursitoare

Organizare evenimente, Petreceri pentru copii cu zanele ursitoare

Despre noi

Suntem o trupa cu adevarat profesionista, cu studii in actorie care garantam un spectacol de calitate si bun gust. Atunci cand nu merg la petreceri, ursitoarele noastre se indeletnicesc cu actoria. Cunosc deci toate trucurile pentru animarea unei petreceri si pentru crearea unei atmosfere magice. Spectacolul oferit are rolul de a distra si invitatii prezenti la petrecere pentru ca atmosfera in care cel mic isi afla sortirea sa fie una pozitiva si plina de har.

Va oferim varianta spectacolului complet, cu toate personajele, la cel mai bun pret pentru dumneavoastra. Imbracate in costume maiestuoase, zanele ursitoare se vor apropia cu pasi lini de pruncul dumneavoastra si vor adresa cu vorbe calde si priviri surazatoare urarile magice.

Doar noi personalizam spectacolul, special pentru copilul domneavoastra, acesta continand momente special create, pe care doar dumneavoastra le veti cunoaste si pe care cu siguranta toti invitatii vor fi incantati sa le cunoasca.

Dragi parinti, oferiti-i micutului, dar si invitatilor un minunat cadou, si adaugati o pata de culoare petrecerii botezului! Dragi nasi, matusi, unchi, bunici sau prieteni, si dumneavoastra puteti fi complici la aceasta poveste facand o surpriza de neuitat!

CHEMATI URSITOARELE