Ursitoare

Organizare evenimente, Petreceri pentru copii cu zanele ursitoare

Poveste

Superstitie sau nu, ursitoarele sunt figuri mitice traditionale ce fascineaza imaginatia oamenilor inca din cele mai vechi timpuri. Rolul lor este fundamental in stabilirea destinului unei persoane si poate, tocmai de aceea, oamenii de pretutindeni continua sa le cinsteasca.

Ursitoarele sunt trei surori cu puteri magice care au puterea de a stabili inca din primele momente de viata ale pruncului destinul acestuia si pentru a ii aduce daruri nepretuite, fiecare zana ursitoare avand puterea de a oferi un dar magic. Influenta lor, in bine sau in rau, fiind atat de mare, noi dorim sa va venim in ajutor trimitandu-va 3 zane ursitoare pur si simplu seducatoare prin bunatatea si naturaletea lor pentru a face cele mai frumoase urari copilului dumneavoastra.

In credinta populara, ursitoarele stabilesc soarta nou-nascutului si o scriu in Cartea Vietii.
Cele 3 zane ursitoare au diverse roluri:

  • Cea mare, Ursita – Toarce firul vietii,
  • Cea mijlocie, Soarta – Deapana firul vietii,
  • Cea mica, Moartea – Curma firul zilelor omului.

Dupa alte credinte, fiecare dintre cele 3 surori ursitoare reprezinta momentul nasterii: prima arata luna in care s-a nascut copilul, cea mijlocie indica ziua, iar a treia reprezinta ora la care pruncul a venit pe lume.

Pentru a te naste intr-un ceas bun si a primi un destin favorabil este necesar, conform traditiei, sa le indupleci pe cele 3 surori ursitoare prin diverse metode. Noi va propunem cea mai buna solutie: o petrecere cu ursitoare botez care sa faca cele mai alese urari copilului dumneavoastra si sa ofere invitatilor un spectacol plin de farmec si magie.