Ursitoare

Organizare evenimente, Petreceri pentru copii cu zanele ursitoare

Povestile cu zane

Povestile clasice cu zane sunt acele povesti vechi care incep cu “a fost odata ca niciodata” si ne incanta pana in aceasta zi. Ele difera de legende care isi au radacinile in adevaruri istorice. Povestile cu zane au fost destinate initial pentru adulti, dar si pentru copii, dar au devenit mai prietenoase pentru cei mici odata cu trecerea timpului.

Acestea de obicei au legaturi cu tot felul de creaturi magice, inclusiv printese, ursitoare, vrajitoare, animale ce vorbesc si sirene, unde magia si vrajitoria isi are un loc de cinste.

Amuzant este ca doar un numar mic de povesti includ efectiv zanele! In plus, fata de toate aceste posibilitati de basm, exista o poveste despre un baietel care poate zbura, o fetita care cade intr-o gaura de iepure fermecata, un altul care poate roti aur din paie, ca sa nu mai vorbim despre perechea de pantofi magici.

Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele esentiale care alcatuiesc o colectie de povesti clasice de la autori precum Lewis Carroll, Hans Christian Andersen si Fratii Grimm.

The complete fairy tales stories